MASTERCLASSES

För dig som önskar vill öka din kompetens och bli mer konkurrenskraftig

EMOTIONAL ATTRIBUTES

Detta avsnitt i utvecklingen mot en komplett MD Codes kunskap riktar in sig på hur du som behandlare läser av kundens ofördelaktiga ansiktsuttryck som t.ex trötthet, ledsam, arg osv.men även registrerar dennes önskan om att bli t. ex smalare, mer feminin/maskulin, yngre, mer attraktiv m.m.  Med denna kunskap skapar vi behandlingsrecept som innehåller de koder som kan minska de ofördelaktiga uttrycken och öka de mer fördelaktiga.

IMG_4281.JPG

ADVANCED TOXIN

Avancerade behandlingar inom kategorin neurotoxin där vi även tar upp många off-label behandlingar. Allt från skapandet av vackra ögonbryn till käklinjelyft. Lär dig mer och utveckla dina kunskaper inom botulinumtoxinens värld.

7795.jpg
 

AVANCED LIP ART

En av våra mest eftertraktade läpputbildningar som ger dig en bred bas och såväl teoretiska och pratiska kunskaper inom läppkonsten. Vi diskuterar komplikationsfall, analyserar läppmodeller och tränar såväl skarp nål som mikrokanyl i olika faser.

IMG_3866_edited.jpg
Content Woman

ASSESMENT

Varje sekund som du har möjlighet att analysera din kund ökar dina chanser att du lyckas med din behandling. Vi vet att du knyter förtroendet med kunden och skapar en framtida affär om du har ett systematisk sätt att göra din ansiktsanalys. Det krävs erfarenhet och övning. Vi tittar här på riktiga patientfall, diskuterar möjliga behandlingar och hur du skapar en offert.